Tilbage Find mere Shimano
bg
Hvad er E-TUBE?

Shimano E-TUBE softwaren opretter forbindelse mellem dig og din cykel. Den hjælper dig at få det meste ud af din cykeloplevelse.

• E-TUBE PROJECT Cyclist
    Ved hjælp af Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist kan du trådløst tilpasse dine indstillinger, opdatere firmwaren, samt finde og udbedre eventuelle fejl.
Hvad kan man gøre med E-TUBE PROJECT Cyclist?

Tilpas

Tilpas cyklens indstillinger så de passer til din kørestil

Opdatere firmwaren

Kontrollér for de nyeste opdateringer med de nyeste funktionaliteter

Fejlfinding

Find fejl med det samme og hent løsninger

alt
Det er tid til at komme i gang!

Gør følgende:

• Trin 1: Hent appen
    Hent E-TUBE PROJECT Cyclist eller E-TUBE RIDE i App Store eller Play Store ved hjælp af din smartphone eller computer.
  • Trin 2: Tilslut cyklen
    Tænd for Bluetooth, og åbn appen. Derefter giver appen dig instruktioner om, hvordan du opretter forbindelse.
  • Trin 3: Start tilpasning
    Vælg mellem en samling af foruddefinerede indstillinger eller opret dine egne indstillinger!