Takaisin Lue lisää Shimanosta
bg
Mikä on E-TUBE?

Shimano E-TUBE -ohjelmisto yhdistää sinut pyörääsi ja auttaa sinua saamaan enemmän irti pyöräilykokemuksestasi.

• E-TUBE PROJECT Cyclist
    Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist Cyclistin avulla voit mukauttaa asetuksiasi langattomasti, päivittää laiteohjelmiston sekä tunnistaa ja korjata virheet.
Mitä E-TUBE PROJECT Cyclist Cyclist -sovelluksella voi tehdä?

Muokkaa

Muokkaa pyörän asetuksia ajotyylisi mukaan.

Päivitä laiteohjelmisto

Tarkista uusimmat julkaisut uusimmilla toiminnoilla.

Virheiden tarkistus

Tunnista virheet välittömästi ja löydä ratkaisuja.

alt
On aika aloittaa!

Toimenpiteet:

• Toimenpide 1: Lataa sovellus
    Lataa E-TUBE PROJECT Cyclist Cyclist tai E-TUBE RIDE App Storesta tai Play Storesta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
  • Toimenpide 2: Yhdistä pyörään
    Kytke Bluetooth päälle ja avaa sovellus. Tämän jälkeen sovellus antaa ohjeet yhteyden muodostamiseksi.
  • Toimenpide 3: Aloita muokkaus
    Valitse valmiiksi määritetyistä asetuksista tai tee omat asetukset!