Terug Ontdek meer van Shimano
bg
Wat is E-TUBE?

Shimano E-TUBE-software verbindt je met je fiets. Het stelt je in staat om het maximale uit je rijervaring te halen.

• E-TUBE PROJECT Cyclist
    Met het Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist kun je draadloos je instellingen aanpassen, firmware bijwerken en fouten opsporen en herstellen.
Wat kun je met E-TUBE Project Cyclist doen?

Aanpassen

Pas de instellingen van je fiets aan op jouw rijstijl.

Bijwerken firmware

Zoek de nieuwste uitgaven met de nieuwste functies

Foutcontrole

Spoor fouten direct op en vind oplossingen

alt
Tijd om te beginnen!

Zo doe je dat:

• Stap 1: Download de app
    Download E-TUBE PROJECT Cyclist of E-TUBE RIDE uit de App Store of Play Store op je smartphone of computer.
  • Stap 2: Verbind je fiets
    Zet Bluetooth aan en open de app. De app vertelt je hoe je verbinding kunt maken.
  • Stap 3: Maak het persoonlijk
    Kies uit diverse voorinstellingen of stel ze zelf samen!