Tilbake Oppdag mer fra Shimano

Alle tilhengere av proffsykling kjenner til de blå bilene og motorsyklene fra Shimano Neutral Service som tilbyr assistanse for ryttere fra alle lag og i alle situasjoner – uansett tilhørighet. I denne videoserien skal vi møte medlemmene av Neutral Service-teamet, følge dem på jobb en stund, lære litt om livene deres og om hva som må til for å assistere syklister på høyeste nivå.

Mange tidligere proffsyklister sliter med at de savner spenningen fra sykkelritt etter at de har trukket seg fra sporten. Dette var helt klart tilfellet for Paolo. Selv om han lever et fredelig, landlig liv på bondegården sin nær en rolig landsby i fjellene i nord-Italia, kjenner han fortsatt suget etter fellesskapet i konkurransesykling – og han får fortsatt den unike spenningsfølelsen.

Se hvordan Paolo forbereder seg på neste ritt, og finn ut hva landbruk og assistanse i sykkelkonkurranser har til felles, i den første episoden av Human Science. Vi tar deg med bak kulissene og inn i livene til menneskene som bemanner de blå Shimano Neutral Service-kjøretøyene på verdens mest prestisjetunge klassikere og grand tours.

background image

Del denne artikkelen

Relaterte historier