PURE

105 Mechanical
background background
PURE

Lichtgewicht, eersteklas mechanisch schakelen. Maak kennis met Shimano 105 mechanisch 12-speed. Deze groepset is gemaakt voor grenzeloze prestaties en benadrukt het vakmanschap in het hart van Shimano's Science of Speed.

TOPKLASSE MECHANICA

Dankzij betrouwbare, betaalbare prestaties en onderhoudsvriendelijke componenten is Shimano 105 mechanisch 12-speed de beste keuze voor zelf-aangedreven avonturen.

12-SPEED
COMFORTABEL SCHAKELEN

COMFORTABEL SCHAKELEN

Als je een 12-speed cassette kiest, heb je altijd de hoge en lage versnellingen die je nodig hebt. Dankzij de slimme versnellingsstappen, kun je met 12-speed gemakkelijk naar de meest comfortabele cadans schakelen.
VERBETERDE ERGONOMIE
RELAXTE GRIP

RELAXTE GRIP

Ervaar relaxt schakelgedrag met de nieuwste generatie ergonomische, mechanische shifters die zijn ontworpen voor elke handmaat en -vorm. Rem moeiteloos en efficiënter dankzij de kleinere afstand tussen stuur en hendel.
GROOT BEREIK
BERGEN BEDWINGEN

BERGEN BEDWINGEN

Het gebruik van 50-34T kettingbladen met een 11-34T of zelfs een 11-36T cassette (sub 1:1 verhouding) betekent dat je elke berg kunt beklimmen met een cadans die goed te doen is. Bovendien verkleint de semi-compacte 52-36T set-up van Shimano 105 mechanisch de kans dat je halverwege de afdaling of bij het sprinten op vlakke stukken geen kransjes meer over hebt.
PUUR PLEZIER
PUUR PLEZIER

VOEL JE VRIJ

Zelf-aangedreven avonturen op de open weg. Je hoeft je geen zorgen te maken over batterijniveaus, het enige wat telt is de essentie van wielrennen met een systeem dat gemakkelijk te onderhouden is.
KLAAR OM MECHANISCH TE RIJDEN?
105 Mechanical