Terug Ontdek meer van Shimano

For those who never compromise

Jaren werk van ons levert seconden winst op voor jou. De nieuwe 12-speed R9200 DURA-ACE vormt het neusje van de zalm op het gebied van racefietstechnologie en -innovatie door Shimano. Het is onze snelste, meest geavanceerde aandrijfsysteem ooit. Snelheid vormde de drijvende kracht achter de nieuwe generatie racegroepen, en elke beslissing van onze ontwerpers was erop gericht om jou nog sneller te laten gaan. De technici van Shimano werkten aan het verfijnen van elk onderdeel en elke functie om de beste fietservaring te bieden, of je nu naar de meet sprint op de Champs-Élysées of een lokale heuvel je wil oplegt.
Ontdek DURA-ACE

Leave time behind

Veel snelheid brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom hanteerden we een holistische benadering die 100% prestatiegericht was om een nieuwe ULTEGRA groep te ontwikkelen die nog sneller is. Of je nu meedoet aan lokale clubwedstrijden, je persoonlijke record probeert te verbeteren of puur voor het plezier en de kameraadschap fietst, onze nieuwe 12-speed racegroep biedt je ongeëvenaarde controle en comfort – elke dag, de hele dag. Dat noemen we de Science of Speed. En dat is hoe SHIMANO zich onderscheidt.
Ontdek ULTEGRA

It's a new day

De nieuwe SHIMANO 105 maakt Di2 bereikbaar voor een nieuwe groep fietsers die alleen nog ervaring heeft met mechanisch schakelen. Het zal je racefietsbeleving compleet veranderen! Met functies en technologieën die afgeleid zijn van DURA-ACE en ULTEGRA is 105 Di2 de uitkomst van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Met een gedeeld Di2 platform, verfijnde ergonomie, voor 105 geoptimaliseerde versnellingscombinaties en een uitzonderlijk remsysteem markeert SHIMANO 105 Di2 een nieuw tijdperk van betaalbare performance en kwaliteit.
Ontdek 105 Di2

Bekijk ons volledige assortiment groepsets op bike.shimano.com

UITRUSTING

Alle Shimano kleding, van top tot teen, is ontworpen om te presteren.

Ontdek Uitrusting