LEAVE TIME BEHIND

background

ÉÉN GROEP. ÉÉN NETWERK.

Snelheid telt. Maar gemeenschap en kameraadschap zijn ook belangrijk. Kom te weten hoe je optimaal kunt genieten van je tijd op de weg met je vrienden.

RACE TEGEN JE VRIENDEN
RACE TEGEN JE VRIENDEN

“We racen tegen elkaar – niet tegen de klok.”

Tegen elkaar strijden is leuker dan de strijd aangaan met de klok. Voor hen draait alles om de reis en niet om de bestemming, om het kop over kop rijden, elkaar aanmoedigen – en plezier hebben. Hoewel er natuurlijk altijd wel even gesprint moet worden als de aankomst in zicht komt...
SLUIT VRIENDSCHAPPEN
SLUIT VRIENDSCHAPPEN

“Het beste sociale leven heb je op twee wielen!”

Dit clubje gelijkgezinde fietsers is op organische wijze ontstaan. Eerst waren ze met z'n tweeën en vervolgens is het langzaam gegroeid. Nu verkennen ze in het weekend de omgeving en pakken ze natuurlijk ook graag een terrasje mee. Nooit eerder was fit blijven zo plezierig en gemakkelijk – net zoals het ontmoeten van nieuwe mensen en het smeden van vriendschappen voor het leven.
RIJ SAMEN
RIJ SAMEN

“We vinden het heerlijk om de natuur in te gaan.”

Ritjes op de racefiets hebben hun band met de natuur veranderd – en hun band met elkaar. Er gaat niets boven het verlaten van de drukte van de stad en het binnenrijden van de natuur die zich aan je ontvouwt terwijl het lawaai en de smog achter je in de verte vervagen. Gedeelde momenten en een gezamenlijke passie hebben dit stel dichter bijeengebracht dan ooit tevoren.
VOEL EEN KLIK MET ANDEREN
VOEL EEN KLIK MET ANDEREN

“Verschillende mensen. Dezelfde passie.”

Deze plaatselijke fietsenwinkel vormt het kloppend hart van de gemeenschap. Dit is de plek waar liefhebbers van de sport een nieuwe generatie inspireren om hun passie te delen. Waar verschillen worden overbrugd. En waar zowel oud als jong – uit alle lagen van de bevolking – op de fiets stapt, op zoek naar avontuur in de wijde omgeving.
backgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackgroundbackground