Terug Ontdek meer van Shimano

In de Shimano Human Science-serie volgen we de mecaniciens en chauffeurs van het blauwe Shimano Neutrale Service-team tijdens 's werelds bekendste en meest prestigieuze klassiekers en grote rondes. Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met Pauline, drievoudig MTB-kampioene van Frankrijk. Zij heeft een passie voor alle soorten fietsen, zowel degene waarop je zelf moet trappen als gemotoriseerde tweewielers.

Pauline is een enthousiaste fietser die werkzaam is in het Shimano Service Center in Pont-Audemer in Normandië. Als ze niet in de werkplaats is, rijdt ze op de Shimano Neutrale Service-motor tijdens de meest uitdagende wielerkoersen van het jaar.

Voor Pauline staat de fiets gelijk aan een soort vrijheid. Ze maakt deel uit van het Neutrale Service-team en staat renners in moeilijke situaties bij. Doordat ze achter op de motor zit, is ze flexibeler en bereikt ze gemakkelijk plekken waar haar collega's met een auto niet of nauwelijks kunnen komen. Meer over Paulines werk en passie in de laatste aflevering van Shimano Human Science in Parijs-Roubaix.

background image

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen