Terug Ontdek meer van Shimano

Wij Fietsen, Wij Heersen.

Denk je dat dit onze tijd is? Denk nog eens goed. We zijn er altijd geweest, doen ons eigen ding, vinden onze eigen weg, doorbreken grenzen. Omdat wij heersen. Van de eerste vrouwen die stiekem deelnamen aan mannenraces tot de hedendaagse profs die opkomen voor gelijkheid in de wielersport. Van solo-avonturiers die hun eigen grenzen verkennen tot jij en je vriendinnen die een gezellig ritje maken. Elke fietsende vrouw maakt de weg vrij voor alle andere fietsende vrouwen.

We delen dezelfde weg

Ja, de wielersport had wat achterstand in te halen, maar de dingen veranderen snel. Meer en meer van ons omarmen de schoonheid van de sport en de vrijheid op de weg. Het maakt niet uit of we als profs koersen of een gezellig ritje maken, we genieten van dezelfde snelheid, dezelfde sensatie en hetzelfde vrijheidsgevoel. We gaan en staan waar we willen.

De kit die past

SHIMANO heeft altijd achter vrouwelijke fietsers gestaan. Vandaag doen we dat nog meer en gedurfder dan ooit tevoren. Hoe? Met een volledig gamma van specifieke damesuitrusting. Ontworpen met en voor vrouwen, van aero kits tot outfits voor casual of meer avontuurlijke ritten. Zo draag je altijd de kit die jou past en matcht met jouw manier van fietsen.

Zorg dat elke pedaalslag telt

Rijd je serieuze ritten of wedstrijden waarin elke pedaalslag belangrijk is voor de prestatie? Kijk dan niet verder dan het Yuri-assortiment met (bib)shorts en shirts. Je treft verfijnde ontwerpen en weldoordachte technische details, zoals platte naden, aero mouwen en lichtgewicht materialen. Deze zijn verwerkt in een damesspecifieke snit en maken deze kit bij uitstek geschikt voor vrouwen die steeds sneller willen gaan.

Vertrouw op je kit

De Sumire-shirts en -broeken zijn gemaakt voor ritten die je verder weg voeren, als je echt op je uitrusting moet kunnen vertrouwen. De Mizuki-lijn biedt frisse ontwerpen en een meer casual pasvorm, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het maakt dus niet uit in welke stijl of op welk niveau je rijdt, Shimano heeft de kit die daarbij past.

Ontdek de gehele collectie