Tillbaka Upptäck mer av Shimano
bg
Vad är E-TUBE?

Shimano E-TUBE-programvara ansluter dig till din cykel. Det låter dig få ut det mesta av din upplevelse.

• E-TUBE Project
    Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist Cyclist gör att du kan anpassa dina inställningar trådlöst, uppdatera mjukvara, identifiera och åtgärda eventuella fel.
Vad kan du göra med E-TUBE Projekt?

Anpassa

Justera cykelns inställningar så att de passar din åkstil

Uppdatera programvara

Sök efter de senaste versionerna med de senaste funktionerna

Felkontroll

Identifiera omedelbart fel och hitta lösningar

alt
Det är dags att komma igång!

Vad ska man göra:

• Steg 1: Ladda ner appen
    Ladda ner E-TUBE PROJECT Cyclist Cyclist eller E-TUBE RIDE från App Store eller Play Store med din smartphone eller dator.
  • Steg 2: Koppla in din cykel
    Slå på Bluetooth och öppna appen. Appen ger dig sedan instruktioner om hur du ansluter.
  • Steg 3: Starta din anpassning
    Välj bland förinställda lägen eller skapa dina egna!