Terug Ontdek meer van Shimano

Met zes Neutrale Service-teams in Europa lukt het Shimano om ondersteuning te bieden tijdens de belangrijkste profwedstrijden ter wereld, waaronder de 3 grote rondes, de Tour de France Femmes avec Zwift, de WK's, alle (5) wielermonumenten, alle grote voorjaarsklassiekers voor zowel mannen als vrouwen, en vele andere wedstrijden op de UCI-kalender. Shimano biedt ook neutrale service in beloften- en juniorenwedstrijden, op de baan, en bij paracycling.

Een Neutrale Service-mechanieker moeten snel kunnen denken en handelen om problemen op te lossen. Ze horen bij de beste in de business. En komen vaak uit Shimano’s netwerk van Service Centers en connecties in de fietsindustrie, meestal met tientallen jaren ervaring.

In een nieuwe serie – Human Science – volgen we Shimano's Neutrale Service-team bij een aantal van de grootste wedstrijden. We gaan mee op pad, zien de koers door hun ogen en ontdekken uit welk hout je gesneden moet zijn om toprenners te kunnen ondersteunen in het heetst van de strijd.

Bekijk hier aflevering 1: Nico Verhoeven bij Parijs-Roubaix