Terug Ontdek meer van Shimano
background image

Topprestaties komen niet vanzelf. Ze komen niet omdat je geluk hebt of omdat het meezit. Het is een keuze. Een manier van denken. Een manier van leven. Als je er alles uit wil halen, moet je harde regels stellen en je er altijd aan houden.

Je beseft dat het niet gaat om wat je af en toe doet. Het gaat om wat je elk moment op elke dag doet. Je let op de details binnen de details en begrijpt dat ze een wereld van verschil maken Elke beslissing, elke handeling heeft gevolgen. Ofwel je gaat er helemaal voor, of het is een compromis. Er is geen middenweg.

Dit weet je, want je wil de allerbeste worden. Je schuwt het zware werk niet. Je staat vroeg op. Je maakt kilometers. Je geeft alles in elke interval. Je gaat elke training volle bak tot het einde, hoeveel pijn je benen ook doen of hoe hard je hoofd ook schreeuwt om een keertje rechtop te gaan zitten. Neen. Niet vandaag. Niet morgen. Nooit. Een compromis is als opgeven.

Van je fiets verlang je hetzelfde. Hij moet snel zijn. Hij moet nauwkeurig zijn. Hij moet 100 procent betrouwbaar zijn. Daarom moet het Shimano DURA-ACE R9200 zijn, het nieuwe ijkpunt voor topprestaties van racefietsen.

Shimano heeft samen met 's werelds beste sporters en fietsenbouwers alles uit de kast gehaald om het ontwerpconcept Science of Speed te ontwikkelen. Het was een uitputtend proces vol grondige analyses van de kwaliteit van producten in zowel het lab als op de weg.

Het eindresultaat is de DURA-ACE R9200-serie onderdelengroepen met een uiterst efficiënte 12-speed aandrijving, een betrouwbare draadloze cockpit, zeer verfijnde ergonomice, hagelnieuwe wielen, verbeterde remmen en geïntegreerde digitale technologie die afgestemd is op rijders zoals jij. Voor renners die nooit compromissen sluiten.

Gerelateerde verhalen