Terug Ontdek meer van Shimano
background image

Het begint met berichtjes tussen vrienden. Wanneer en waar zie ik je? Welke route? Hoe lang? Het weerbericht is bekeken. Doelen zijn gesteld. De voorpret groeit. De werkweek loopt op zijn eind. Bijna speelkwartier. Nieuwe plekken ontdekken. Bijpraten en samen genieten. Je fiets als vluchtweg. Je vergeet de tijd.

Nu ben je onderweg. Eerst rijden we een rustig tempo. We genieten van mooie groene heuvels en idyllische vergezichten. Het gekrakeel van de stad verstomt. De verfrissende ochtendlucht vult zich met gelach en vrolijke gesprekjes. Hier kom je tot rust. Toerend op twee wielen. Omringd door mensen om wie je geeft.

Dan slaat de stemming ineens om. Het geklets verstilt. De ademhaling versnelt. Er wacht een klim. Tijd om te knallen. Tijd om diep te gaan. Tijd om elkaar uit te dagen. Het is een race onder vrienden. Wie mag er straks opscheppen? Klik, klik. Vind het juiste verzet. Kom uit het zadel. Ga hard. Geef alles. Zie af.

Op de top kom je bij elkaar om te herstellen. Er wordt weer gelachen. Jullie geven elkaar high-fives. De verhalen komen los. Er worden foto's gemaakt. En dan weer door. Verderop zit een geweldig koffietentje. Dan volgt er weer een klim. Daarna een sprint naar het stadje. Dan weer rustig rijden en een schitterend landschap.

Al die tijd heb je nauwelijks aan je materiaal gedacht. Maar dat betekent niet dat het onbelangrijk is. Je hebt gewoon vertrouwen in je keuzes. Dit is de Shimano Ultegra-ervaring. Topprestaties. Betaalbaar. Hypermodern. Zeer betrouwbaar. Dit weet je allemaal al. Je waardeert het. En dan fiets je verder naar de volgende top, vol vertrouwen in de goede afloop. Je gaat de hele dag door, want er is niets wat je liever zou doen. En daar gaat het om.

Gerelateerde verhalen