Terug Ontdek meer van Shimano

Shimano Human Science

Bij Shimano heet onze ontwerpfilosofie ‘The Science of Speed’. Alles wat we doen heeft als doel dat iedereen sneller en efficiënter kan fietsen, van weekendkrijgers tot profs.

We passen die filosofie ook toe op onze Neutrale Service – een snel, efficiënt, deskundig team van monteurs en bestuurders dienen 's werelds beste renners in de koersen waar we van houden.

Shimano Human Science

Maar wie zijn de mensen achter die Science of Speed?

In een serie met nieuwe content – Human Science – volgen we de leden van het Shimano Neutrale Serviceteam op enkele van de grootste wedstrijden. We kijken een dag met ze mee, leren ze kennen en zien precies wat er nodig is om deze renners te dienen op het wereldpodium als de druk hoog is.

Shimano Human Science

Aflevering 1: Nico Verhoeven bij Parijs-Roubaix

background image

We volgden oud-prof en etappewinnaar in de Tour de France Nico Verhoeven in zijn nieuwe rol van teamcoördinator van de Neutrale Service. De Hel van het Noorden stelt monteurs uitdagingen die je nergens anders ziet: een intens weekend op de kasseien van verkenningen tot zowel de vrouwen- als mannenrace... maar Nico en het team waren er klaar voor.

Gerelateerde verhalen