Terug Ontdek meer van Shimano

Elke wielerfanaat kent de blauwe Shimano Neutral Service-auto's en de motoren die de renners van alle teams altijd ondersteunen, ongeacht de kleur van hun shirt. In deze videoserie maken we kennis met de mensen achter het Neutral Service-team, zien we hoe het is om in hun schoenen te staan en leren we meer over hun leven en wat ervoor nodig is om renners op het hoogste niveau te ondersteunen.

Veel voormalige profwielrenners vinden het moeilijk om afscheid te nemen van de adrenalinekick van wedstrijden nadat ze hun fiets in de wilgen hebben gehangen. Dat gold ook voor Paolo. Hoewel hij een kalm, landelijk leven leidt op zijn boerderij, dicht bij een rustig dorpje in de noordelijke bergen van Italië, is de aantrekkingskracht van de competitieve fietswereld nog altijd onmiskenbaar sterk. Hij kan niet zonder zijn dosis wielerkick.

Kijk mee hoe Paolo zich voorbereidt op zijn volgende wedstrijd en ontdek wat het boerenleven en wielerwedstrijden ondersteunen met elkaar gemeen hebben in de eerste aflevering van Human Science. We nemen je mee achter de schermen en in het leven van de mensen die in de blauwe Shimano Neutral Service-voertuigen zitten tijdens 's werelds meest prestigieuze klassiekers en grote rondes.

background image

Deel dit artikel

Gerelateerde verhalen